Elaludt a sofőr

2019. 02. 18., h - 08:24
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Könnyű sérüléseket szenvedtek a sofőrök Hajdú-Bihar megye útjain.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság vizsgálja annak a balesetnek a körülményeit, ami 2019. február 17-én 10 óra körül történt Hajdúszoboszlón, az Ady Endre utcában. A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi az általa vezetett személygépkocsival közlekedett, amikor elaludt vezetés közben és lehaladt az útról, majd egy betonoszlopnak ütközött. A baleset során a járművezető könnyű sérüléseket szenvedett.

.

Vámospércs közelében, a 48-as számú főúton közlekedett egy férfi az általa vezetett személygépkocsival 2019. február 17-én 9 óra körül. A sofőr a főút 17. kilométerszelvényében járműve sebességét nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg, ezért a gépkocsi megpördült és az útárokban, a tetejére borulva állt meg. Az ütközés következtében a 44 éves járművezető könnyű sérüléseket szenvedett.  A Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

.

 

Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy mindig az út- és látási viszonyoknak megfelelően, a közlekedési szabályokat betartva közlekedjenek!

.... hogy mindenki hazaérjen! 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

 

Négy határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.