Elaludt a sofőr

2019. 02. 18., h - 08:24
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Könnyű sérüléseket szenvedtek a sofőrök Hajdú-Bihar megye útjain.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság vizsgálja annak a balesetnek a körülményeit, ami 2019. február 17-én 10 óra körül történt Hajdúszoboszlón, az Ady Endre utcában. A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi az általa vezetett személygépkocsival közlekedett, amikor elaludt vezetés közben és lehaladt az útról, majd egy betonoszlopnak ütközött. A baleset során a járművezető könnyű sérüléseket szenvedett.

.

Vámospércs közelében, a 48-as számú főúton közlekedett egy férfi az általa vezetett személygépkocsival 2019. február 17-én 9 óra körül. A sofőr a főút 17. kilométerszelvényében járműve sebességét nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg, ezért a gépkocsi megpördült és az útárokban, a tetejére borulva állt meg. Az ütközés következtében a 44 éves járművezető könnyű sérüléseket szenvedett.  A Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

.

 

Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy mindig az út- és látási viszonyoknak megfelelően, a közlekedési szabályokat betartva közlekedjenek!

.... hogy mindenki hazaérjen! 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A szemfényvesztő

A gyanúsított összesen 15 üzletet károsított meg. A debreceni rendőrök elfogták.

 

Afgán határsértők Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Vascsővel támadt

A nagykanizsai rendőrök egy 30 éves helyi nőt hallgattak ki gyanúsítottként.