Elsőbbségi szabályt szegett, súlyos sérülést okozott

2019. 07. 11., cs - 14:27
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát, melyet közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt folytatott egy 22 éves nővel szemben.

A nyomozás adatai szerint egy Ford típusú jármű vezetője 2019. február 21-én este Székesfehérváron, a Szedreskerti lakónegyedben közlekedett. A sofőr, haladása során, a Szedreskerti lakónegyed és a Palotai út kereszteződésében, az elsőbbségadásra kötelező közúti jelzőtábla ellenére, megállás és elsőbbségadás nélkül balra kanyarodott, melynek következtében a Palotai úton közlekedő és egyenesen továbbhaladni szándékozó Opel személygépkocsival összeütközött. A baleset során az Opel vezetője súlyos sérüléseket szenvedett.

A rendőrök a Ford sofőrjét közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban az illetékes ügyészségnek átadták.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pályaorientációs nap Dabason

A Dabasi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. október 16-án a dabasi Gyóni Géza Általános Iskola és a Szent János Katolikus Általános Iskola tanulói részére tartottak pályaorientációs napot.

 

Közös életet ígért, milliókat kért

Megismerkedésükkor munkát kínált egy szarvasi nő egy kecskeméti férfinak, majd azt mondta neki, hogy össze akar költözni vele, csak fel kell újítani azt a házat, amiben lakni fognak. Így vette rá arra, hogy közel 3 millió forintot adjon neki.

 

Keressük Demeter Zoltánt

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 31 éves, sátoraljaújhelyi férfi eltűnése ügyében.

 

Ittasság a gyanú

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 28 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 41. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Nyomokból olvastak

Szeptember 26-án valószínűleg a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Szervek bűnügyi technikai osztály kutyavezetői alosztályának dunakeszi objektuma volt a legkevésbé áhított hely a törvény elől bujkálni szándékozók számára.

 

Drogériából loptak, keressük őket

A székesfehérvári rendőrök bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt keresik a fényképfelvételeken látható ismeretlen elkövetőket.