Eltiltották, mégis vezetett, ráadásul ittasan

2019. 05. 16., cs - 09:36
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tapolcai Rendőrkapitányság munkatársai szabálysértési őrizetbe vették az 55 éves sümegi férfit.

A rendőrök 2019. május 14-én 16 óra 47 perckor Sümeg belterületén igazoltattak egy 55 éves helyi lakost, aki az intézkedést megelőzően segédmotor-kerékpárral közlekedett a városban. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért a rendőrök mintavétel céljából előállították a helyi rendőrőrsre. Az intézkedés során a járőrök megállapították azt is, hogy a férfit 2019. július 23-ig eltiltották a járművezetéstől, ezért őt szabálysértési őrizetbe vették és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

A sofőr ellen a Tapolcai Rendőrkapitányságon járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult, a járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt pedig szabálysértési feljelentést kezdeményeztek a rendőrök.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Négy afgán határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Palesztin határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.