Elütötte a gyalogost

2020. 04. 09., cs - 22:39
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Berettyóújfaluban, a Kossuth utcán 2019. május 29-én 18 óra körül egy személygépkocsi elütött egy gyalogost a kijelölt átkelőhelyen.

A rendőrök a helyszínelést követően, a beszerzett információk alapján gyanúsítottként hallgatták ki a jármű vezetőjét.

A megalapozott gyanú szerint a 65 éves férfi az általa vezetett személygépkocsival nem biztosított elsőbbséget, ennek következtében elütötte a gyalogost, aki az úttestre esett és súlyos sérülést szenvedett.

A nyomozó hatóság a sofőrrel szemben közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kilenc illegális migráns

A Bács-Kiskun megyében feltartóztatott külföldiek jogellenesen jutottak be az ország területére.

 

Háromszor elfogott díler

Kábítószerrel kereskedett, betört, a letartóztatása előtt levágta a lábáról a nyomkövetőt, utána pedig megszökött a XIX. kerületi zsaruk elől. F. Mihály Sándor nem jutott messzire, immár letartóztatták, a bajkeverésnek részéről egy időre vége.

 

Nem messze a Balatontól

A somogyi dombvidéken a nagyjából 4500 lelkes város a 24 települést felölelő járás és egyben a vonzáskörzet központja. A környék rendjére a Tabi Rendőrőrs ügyel. Tabbal együtt 13 ezer főnyi lakosság napi közbiztonságáról kell gondoskodniuk, rájuk hárul ügyes-bajos dolgaik, hatóságot érintő problémáik rendezése.

 

Az év rendőrei

Idén is elismerték az év rend­őrei munkáját, és kihirdették, kik kapnak Bátorságért érdemjelet. Az elismerések többségét később vehetik át személyesen Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminisztertől a díjazott zsaruk.