Érezte magán az alkohol hatását, mégis volán mögé ült

2019. 02. 15., p - 09:02
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2018. október 27-én 9 óra 30 perc körül, amely szerint Hajdúszoboszlón, a Malom soron egy gépkocsi az árokba csúszott. A rendőrök a helyszínre mentek, igazoltatták a balesetet okozó gépkocsi sofőrjét és vele szemben alkoholszondát alkalmaztak. Mivel a mérőeszköz pozitív értéket mutatott, a férfit az egyenruhások elfogták és előállították. A rendőrök járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták a 27 éves debreceni lakost, aki elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A férfi elmondta, hogy a baleset előtti este alkoholt fogyasztott, majd annak ellenére, hogy reggel még érezte az ital hatását úgy gondolta, hogy szerelőhöz viszi a gépkocsiját.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Olaszországba indultak, Dombegyházig jutottak

Olaszországba akarta eljuttatni Magyarországra illegálisan érkezett honfitársát egy pakisztáni férfi. A rendőrök Békés megyében, Dombegyház közelében feltartóztatták őket. Az embercsempészéssel gyanúsítható férfit a rendőrség őrizetbe vette, a határsértőt átadták a román hatóság képviselőinek.

 

Római parti betörő

Az óbudai nyomozók befejezték annak a férfinek az ügyét, aki hat alkalommal tört be Budapest III. kerületében lévő büfékbe és egy szórakozóhelyre.