Finn módszeres ellenőrzés Hajdúböszörményben

2018. 07. 11., sze - 08:53
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök a közlekedési balesetek megelőzése és az ittas vezetők kiszűrése érdekében végeztek ittasság-ellenőrzést a hajdú-bihari városban.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályának munkatársai 2018. július 10-én „Finn módszerrel” ellenőrizték a kapitányság illetékességi területén közlekedő járművezetőket. Az ittasság ellenőrzés keretében a járőrök közel 100 gépjárművezetővel szemben alkalmaztak alkoholszondát, ittasság gyanúja egy járművezetővel szemben merült fel. A sofőrrel szemben büntetőeljárást kezdeményeztek az egyenruhások.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság elsődleges feladatai közé tartozik – a közlekedésrendészeti feladatok maradéktalan ellátása mellett – a közlekedés biztonságának megteremtése. A balesetek számának csökkentése érdekében a megye útjain a közeljövőben is számíthatnak hasonló jellegű ellenőrzésekre.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vonaton rabolt

Az abonyi rendőrök egy órán belül elfogták azt a szolnoki férfit, aki megfenyegetett, majd kirabolt egy lányt.

 

Nyílt nap a Miskolci Rendészeti Szakgimnáziumban

A Magyar Rendőrség a tiszthelyettesi állomány utánpótlása érdekében olyan fiatalokat keres, akik a rendőri szolgálatot választanák hivatásuknak, ezen lehetőség Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is adott.

 

Csalás miatt keressük

A törökszentmiklósi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik a férfi azonosításához.