Finn módszeres ellenőrzést tartottak a szentendrei rendőrök

2019. 12. 02., h - 08:43
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Az ellenőrzés során nyolc esetben jelzett az alkoholszonda pozitív értéket.

A Szentendrei Rendőrkapitányság munkatársai 2019. november 29-én az ittas járművezetők kiszűrése és a közlekedési balesetek megelőzése érdekében finn módszeres ellenőrzést végeztek, melynek lényege, hogy előre kiválasztott helyszíneken, több rendőr bevonásával, egyidejűleg, rövid idő alatt történik meg a gépjárművezetők ellenőrzése.

A preventív célú ellenőrzés során 3 településen, különböző helyszíneken, összesen 1187 gépjárművezetőt ellenőriztek a rendőrök, amelyből 8 sofőr vonatkozásában jelzett az alkoholszonda pozitív értéket. A rendőrök 5 sofőrrel szemben közigazgatási eljárást, míg három személlyel szemben büntetőeljárást indítottak.

"

A Szentendrei Rendőrkapitányság illetékességi területén a jövőben is tartanak hasonló ellenőrzéseket, amelyek elsődleges célja a balesetek megelőzése, és a közlekedésbiztonság növelése.

"

…hogy mindenki hazaérjen!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Újabb három határsértő Szegednél

Ismét jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Fürdőzés veszélyei a Tiszánál

A nyári idény elmaradhatatlan velejárója a szabad strandok látogatása, azonban ez a felüdülési lehetőség számos veszélyt rejthet magában.

 

Három határsértő Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.