Fokozott ellenőrzés Hajdúszoboszlón

2018. 01. 03., sze - 07:55
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A közúti kontroll elsősorban az ittas járművezetők kiszűrésére irányult.

Fokozott közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak 2018. január 2-án a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság munkatársai. A közúti kontroll elsősorban az ittas járművezetők kiszűrésére irányult, azonban az ellenőrzés kiterjedt a belesetek megelőzésére, valamint a kiemelt jogsértések visszaszorítására és a passzív biztonsági eszközök előírásszerű használatára is.

A közlekedésrendészeti akció ideje alatt összesen 141 járművezetőt ellenőriztek, akik közül egy sofőr bizonyult ittasnak. Vele szemben a helyi rendőrkapitányságon közigazgatási hatósági eljárást indítottak.

Kisebb fokú közlekedési szabálysértések elkövetése miatt a rendőrök hat esetben figyelmeztetést alkalmaztak, hat esetben pedig helyszíni bírságot szabtak ki.

A rendőrség ismételten felhívja a járművezetők figyelmét a közúti közlekedési szabályok mindenkori betartására! Aki ittas állapotban gépi meghajtású járművet vezet, akár több százezer forintos bírságra és a járművezetéstől való eltiltásra is számíthat!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rablás miatt őrizetben

A győri rendőrök elfogtak egy 35 éves zalaegerszegi férfit, aki megfenyegette, majd elvette alkalmi ismerőse pénztárcáját.

 

Egy nap alatt két drogdíler

A józsefvárosi rendőrök a nő és a férfi autójában, valamint lakásaikban is kábítószergyanús-anyagot találtak.