Folyamatos az ellenőrzés a megye közútjain

2017. 12. 29., p - 08:33
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A fehérgyarmati rendőrök összesen 577 járművezetőt ellenőriztek, akik közül egy sofőr bizonyult ittasnak.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság munkatársai a közúti balesetek megelőzése érdekében fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartottak 2017. december 28-án. A rendőrök Fehérgyarmaton és Tunyogmatolcson minden intézkedés alá vont járművezetővel szemben „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést végeztek. A közúti kontroll ideje alatt összesen 577 járművezetőt ellenőriztek, akik közül egy sofőr bizonyult ittasnak. Vele szemben a helyi rendőrkapitányságon közigazgatási hatósági eljárást indítottak.

A közlekedők a közeljövőben is számíthatnak hasonló jellegű ellenőrzésekre a megye teljes területén. A rendőrség felhívja a járművezetők figyelmét, hogy az, aki ittas állapotban ül a volán mögé nem csak a saját, hanem utasai és a közúti közlekedés más résztvevői testi épségét, életét is jelentős veszélynek teszi ki! Kérjük, hogy a közúti közlekedési szabályokat mindig tartsák be!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pásztorórákra adta ki lakását

A gyanú szerint egy 32 éves bakonykoppányi nő több személynek is rendelkezésre bocsátotta lakását annak érdekében, hogy ott prostitúciós tevékenységet folytassanak.

 

Kamionban megbújt migráns

Tompánál egy külföldi férfi egy jármű rakterében elbújva, jogellenesen próbált bejutni Magyarország területére.

 

Mosolygós gödöllői zsaruk

Nincs annál nagyobb elismerés, mint amikor egy városvezető a helyiek nevében azt mondja, hogy a mosolygó rendőrök városában élnek.

 

Tisztelgés Kopácsi Sándor előtt

A Rákoskeresztúri Új Köztemető 300-as díszparcellájában helyezték végső nyugalomra október 10-én dr. Kopácsi Sándor altábornagy, az 1956-os forradalom idején Budapest rendőrfőkapitánya, később Nagy Imre perének életfogytiglanra ítélt hatodrendű vádlottja és felesége, dr. Kopácsi Sándorné Torontóból hazahozott hamvait.

 

Emlékezve versengtek

Fiatalon elhunyt lőkiképzőjükre emlékeztek Veszprém megye zsarui október 3-án Csopakon.