Folyamatos az ellenőrzés a megye közútjain

2017. 12. 29., p - 08:33
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A fehérgyarmati rendőrök összesen 577 járművezetőt ellenőriztek, akik közül egy sofőr bizonyult ittasnak.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság munkatársai a közúti balesetek megelőzése érdekében fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartottak 2017. december 28-án. A rendőrök Fehérgyarmaton és Tunyogmatolcson minden intézkedés alá vont járművezetővel szemben „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést végeztek. A közúti kontroll ideje alatt összesen 577 járművezetőt ellenőriztek, akik közül egy sofőr bizonyult ittasnak. Vele szemben a helyi rendőrkapitányságon közigazgatási hatósági eljárást indítottak.

A közlekedők a közeljövőben is számíthatnak hasonló jellegű ellenőrzésekre a megye teljes területén. A rendőrség felhívja a járművezetők figyelmét, hogy az, aki ittas állapotban ül a volán mögé nem csak a saját, hanem utasai és a közúti közlekedés más résztvevői testi épségét, életét is jelentős veszélynek teszi ki! Kérjük, hogy a közúti közlekedési szabályokat mindig tartsák be!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Balesetet okozott, majd elhajtott

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy kerékpáros azonosításában, aki miután balesetet okozott Szegeden, segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

 

Körözött motorok, sisakok, ruhák

A magyar rendőrök az osztrák hatóságok által körözött motorokat, valamint bukósisakokat és ruhákat foglaltak Csongrád megyében.

 

Szállodai „mestertolvaj”

A újpesti rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyben egy férfi több európai ország hoteljeiből lopott.

 

Éppen időben

A Mezőcsáti Rendőrőrs járőrei sikeresen újraélesztettek egy 64 éves nőt.