Folyamatos az ellenőrzés a megye közútjain

2017. 12. 29., p - 08:33
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A fehérgyarmati rendőrök összesen 577 járművezetőt ellenőriztek, akik közül egy sofőr bizonyult ittasnak.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság munkatársai a közúti balesetek megelőzése érdekében fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartottak 2017. december 28-án. A rendőrök Fehérgyarmaton és Tunyogmatolcson minden intézkedés alá vont járművezetővel szemben „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést végeztek. A közúti kontroll ideje alatt összesen 577 járművezetőt ellenőriztek, akik közül egy sofőr bizonyult ittasnak. Vele szemben a helyi rendőrkapitányságon közigazgatási hatósági eljárást indítottak.

A közlekedők a közeljövőben is számíthatnak hasonló jellegű ellenőrzésekre a megye teljes területén. A rendőrség felhívja a járművezetők figyelmét, hogy az, aki ittas állapotban ül a volán mögé nem csak a saját, hanem utasai és a közúti közlekedés más résztvevői testi épségét, életét is jelentős veszélynek teszi ki! Kérjük, hogy a közúti közlekedési szabályokat mindig tartsák be!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Két külföldi férfi próbált meg jogellenesen bejutni Magyarország területére.

 

Együttműködési megállapodás

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság és a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Megyei Kirendeltsége együttműködési megállapodásban rögzítette közös feladatait.

 

Vádemelés a betörő ellen

A hajdúböszörményi rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint két lakóházba is betört.

 

Szeméremsértő rendőrkézen

A rendőrök - állampolgári bejelentést követően - rövid idő alatt elfogtak egy férfit, aki szeméremsértő módon mutogatta magát Győrben.