Gyorshajtás, gyors fotó

2020. 06. 03., sze - 14:30
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

Két óra alatt 35 gyorshajtót mértek be a rendőrök Hódmezővásárhely határában. A szabálytalan járművezetők közül kiemelkedik az az autós, aki a megengedett sebességet csaknem 70 km/h-val lépte túl, illetve az a sofőr, akit korábban eltiltottak a vezetéstől.

A rendőrök 2020. június 3-án reggel tartottak megállításos sebességellenőrzést a 47-es számú főút 206-os kilométerszelvényében, ahol két óra alatt, 35 gyorshajtóval szemben intézkedtek. Egyikük a megengedett 90 km/h helyett 157 km/h-s sebességgel ment. A gyorshajtó sofőrökkel szemben az egyenruhások közigazgatási bírságot szabtak ki. Egy másik autós ellen szabálysértési eljárás indult, miután az ellenőrzés során kiderült, hogy eltiltás hatálya alatt vezetett. A férfit a rendőrök a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.
A rendőrség a szabálytalankodók kiszűrése, és a közlekedésbiztonság javítása érdekében folyamatosan ellenőrzi a sebességhatárok betartását.
A sebességtúllépés potenciális balesetveszélyt hordoz magában, ezért a rendőrség ismételten kéri, hogy a járművezetők minden esetben tartsák be az előírt sebességhatárokat!
Az utak biztonságáért, a balesetek elkerüléséért a legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek azzal, hogy a szabályokat betartva vesznek részt a közúti közlekedésben.

"…hogy mindenki hazaérjen!"


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ellopta az ovi vasalóját

A rendőrök a lakosság segítségét kérik az elkövető azonosításához egy ózdi lopás kapcsán .

 

Őrizetben a török embercsempész

A rendőrök az M6-os autópályán ellenőriztek egy német rendszámú autót, melyben négy illegális migráns és egy embercsempész utazott.