Gyorshajtók a 4-es számú főút hajdú-bihari szakaszán

2020. 05. 25., h - 12:49
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A hajdúhadházi rendőrök több gyorshajtót is bemértek, de a szabálytalan járművezetők közül kiemelkedik az az autós, aki a megengedett 90 helyett 166 km/óra feletti sebességgel hajtott.

A rendőrség a szabálytalankodók kiszűrése, a közlekedésbiztonság javítása érdekében folyamatosan ellenőrzi a sebességhatárok betartását. A 4-es számú főúton, Hajdúhadház külterületén mért a traffipax 2020. május 23-án és 24-én. A két nap alatt számos szabálytalankodóról készült képfelvétel, közülük többen jelentősen túllépték a megengedett sebességhatárt. Volt olyan autós, aki a megengedett 90 helyett 166 km/órával hajtott, de több járművezető sebessége is meghaladta a 150 km/órát.

Egy-egy útszakaszon a megengedett legnagyobb sebességet az út besorolása, minősége és környezeti sajátosságai alapján határozzák meg a szakemberek. A gyorshajtás veszélyezteti a közlekedők biztonságát. A balesetek megelőzéséért legtöbbet a közlekedők tehetnek azzal, hogy betartják a szabályokat. Ne veszélyeztessék magukat, utasaikat és közlekedő partnereiket azzal, hogy gyorsan hajtanak.

…hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam