Gyorshajtókkal szemben intézkedtek a rendőrök

2020. 07. 08., sze - 09:24
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A kisbéri egyenruhások a 81-es számú főúton hajtottak végre közlekedésrendészeti ellenőrzést.

Folyamatosak az ellenőrzések a Kisbéri Rendőrkapitányság területén, a balesetek megelőzése érdekében. Az akciók célja, hogy a rendőrök kiszűrjenek minden olyan járművezetőt, akik a szabályok megszegésével veszélyeztetik a közlekedésben résztvevőket, valamint, hogy jelenlétükkel felhívják a figyelmet a szabályok betartásának fontosságára.

A 2020. július 7-én végrehajtott ellenőrzés elsősorban a gyorshajtók kiszűrésére irányult. Az akció ideje alatt hat járművezetővel szemben intézkedtek az egyenruhások, akik túllépték a megengedett sebességhatárt. Volt olyan sofőr, aki a megengedett 90 km/h helyett 127 km/h-val közlekedett.

A balesetek megelőzése érdekében a jövőben is lehet számítani hasonló ellenőrzésekre a 81-es számú főúton. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a balesetek megelőzéséért maguk a közlekedők tehetnek a legtöbbet, a szabályok maradéktalan betartásával. 

…hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen az embercsempész és utasa

Embercsempészés és közokirat-hamisítás miatt indult eljárás egy belga nő ellen, aki egy magát afgán állampolgárnak valló férfit próbált meg Magyarország területére beutaztatni Röszkénél.