Halálos baleset Veszprém megyében

2016. 12. 08., cs - 09:37
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy tehergépkocsi és egy személygépkocsi ütközött Papkeszi közelében.

Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján 2016. december 8-án 9 óra 09 perckor a 710-es út 11-es kilométerszelvényében - Papkeszi közelében - egy tehergépkocsi és egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között ütközött, amelynek következtében egy fő a helyszínen életét veszítette, további három személy megsérült.

Az utat a baleseti helyszínelés idejére és a műszaki mentés teljes szélességében lezárták. A forgalmat rendőri irányítással Balatonkenese irányába terelik.

 

Teljes útzár


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Három határsértő Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Egy is SOK(K)!

Az elmúlt napokban több halálos baleset történt Bács-Kiskun megyében. A hasonló tragédiák elkerülési lehetőségeire hívja fel a rendőrség a lakosság figyelmét.

 

Autó gázolt el egy gyalogost Téglásnál

Az úttesten sétált az a 74 éves nő, akit egy személyautó elsodort az éjszaka a 4-es számú főúton. A gyalogos a kórházba szállítását követően életét vesztette.

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Három nap alatt 81 gyorshajtó

A kapuvári rendőrök többek között a 8611-es számú úton – a korábbi halálos baleset helyszínén – és a 8529-es számú úton tartottak sebesség-ellenőrzést.