Halmazat

2019. 08. 07., sze - 09:59
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A kaposvári rendőrök szabálysértési őrizetbe vettek egy járművezetőt.

A kadarkúti körzeti megbízottak 2019. augusztus 5-én 23 óra körül Bárdudvarnok belterületén igazoltattak egy járművezetőt, aki forgalomból kivont személygépkocsival, érvényes gépjármű-felelősségbiztosítás és műszaki vizsga nélkül vett részt a közúti közlekedésben. Az ellenőrzés során a sofőrnél felmerült az ittas járművezetés gyanúja, továbbá a rendőrök megállapították, hogy vezetői engedéllyel sem rendelkezik, mivel a Kaposvári Járásbíróság korábban már végleg eltiltotta őt a járművezetéstől.

A 46 éves férfit előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol - szabálysértési őrizetbe vétele mellett - járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja, járművezetés az eltiltás hatálya alatt, valamint több közlekedési szabálysértés elkövetése miatt indítottak vele szemben eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenöt határsértő Csongrád megyében. A rendőrök ötöt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, további tíz főt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.