Ittasan okozott balesetet

2019. 08. 24., szo - 08:37
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A Záhonyi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A Záhonyi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást B. László 40 éves kisvárdai lakos ellen. A férfi 2019. március 9-én személygépkocsival közlekedett Tuzsér irányából Mándok irányába a 4112-es úton. A sofőr haladása során az autójával egy balra ívelő kanyarban lesodródott az útról és felborult. A baleset következtében a gépkocsivezető négy utasa közül ketten megsérültek. A rendőrök a sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, mely pozitív értéket jelzett, majd további mintavétel céljából előállították. Az eljárás során az igazságügyi szakértő megállapította, hogy a férfi szervezetében a cselekmény elkövetésekor bűncselekményi értékhatárt meghaladó etilalkohol koncentráció volt.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Záhonyi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határrendészeti összesítő Csongrád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenöt határsértő Csongrád megyében. A rendőrök nyolc főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, hét fő bejutását pedig megakadályozták.