Ittasan szenvedett balesetet

2019. 08. 08., cs - 13:47
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Járművezetés ittas állapotban vétség gyanúja miatt indított eljárást a Marcali Rendőrkapitányság egy balatonszentgyörgyi lakossal szemben.

Az eljárás adatai alapján 2019. augusztus 7-én 19 órakor Balatonszentgyörgy belterületén egy személyautó közúti közlekedési balesetet szenvedett. A jármű – eddig tisztázatlan körülmények között – egy jobbra ívelő kanyarban kisodródva a vízelvezető árokba csúszott, majd felborult. A helyszínre érkező járőrök a jármű vezetőjével szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott, továbbá megállapították azt is, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel.

A Marcali Rendőrkapitányság a 22 éves helyi lakossal szemben járművezetés ittas állapotban vétség gyanúja miatt büntetőeljárást, az engedély nélkül vezetés miatt pedig szabálysértési eljárást kezdeményezett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenöt határsértő Csongrád megyében. A rendőrök ötöt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, további tíz főt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.