Ittasan vezetett

2019. 10. 22., k - 08:35
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. július 21-én éjszaka Vásárosnaményban vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő 23 éves mátészalkai lakost. A rendőrök az ellenőrzés alatt a jármű vezetőjével szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. A rendőrök a gépkocsivezetőt további mintavétel céljából előállították. A beszerzett igazságügyi vegyészszakértői vélemény alapján a sofőr szervezetében a cselekmény elkövetésekor bűncselekmény értékhatárt elérő etilalkohol koncentráció volt. A nőt járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt 2019. szeptember 18-án a rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Öt határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.