Kerékpáros gázolás Debrecenben

2019. 02. 18., h - 11:40
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A Debreceni Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 78 éves debreceni lakossal szemben.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2018. április 3-án 17 óra 30 perc körül, ami szerint elütöttek egy kerékpárost a Mester és a Csemete utcák kereszteződésében. A nyomozás adatai szerint a gépjármű vezetője a fényjelző készülék tilos jelzése ellenére behajtott a kereszteződésbe, ahol elütötte a kerékpárost, aki súlyos sérülést szenvedett. A sofőr elismerte a bűncselekmény elkövetését és kihallgatása során elmondta, hogy a kereszteződéshez érve nem figyelte a jelzőlámpát, csak az előtte közlekedő gépkocsit.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Debreceni Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábelt loptak, őrizetben vannak

A Békés megyei rendőrök elfogtak három férfit, akik a gyanú szerint több ezer méternyi kábelt loptak el Mezőkovácsházán és a Bács-Kiskun megyei Kiskőrösön.

 

Játékos formában oktattak

Két kéz, két láb, két keréken címmel tartott rendezvényt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) Újszilváson április 25-én.

 

Háromgenerációs rendőrcsalád

Többgenerációs rendőrcsaládból származik, ezért Kovács Attila nem is gondolt más szakmára, csak a rendőrségre, amikor pályát választott.