Kerékpárosok ütköztek

2018. 11. 14., sze - 11:16
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A hajdúszoboszlói rendőrök befejezték annak a nádudvari balesetnek a vizsgálatát, amelyben egy nő súlyosan megsérült.

Egy 29 éves férfi kerékpárjával közlekedett 2018. július 28-án 14 óra 30 perc körül Nádudvaron, a Fő utcán. Haladása során a kijelölt kerékpárúton hajtott a Kossuth Lajos utca felől a Kossuth tér irányába, amikor áttért a menetirány szerinti baloldalra, ahol összeütközött egy 73 éves elektromos kerékpárral közlekedő nővel. A biciklisek az ütközés következtében elestek, a helyi nő súlyos sérüléseket szenvedett.

L. Sándorral szemben közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a nyomozó hatóság.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránst fogtak el Röszkénél

Jogellenesen, hamis személyazonosító igazolvánnyal próbált meg bejutni az országba, a nagy forgalmat kihasználva egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

 

Szlovák-magyar közös járőrszolgálat a Dunán

A Szlovák Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Vízirendészeti Osztály és a Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai a Duna közös szakaszán együtt láttak el szolgálatot.