Kerékpárúton ütköztek

2019. 02. 17., v - 08:22
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság vizsgálta annak a balesetnek a körülményeit, amely 2018. május 18-án 9 óra körül történt a 47-es számú főúttal párhuzamos kerékpárúton.

A nyomozás adatai szerint egy férfi az általa vezetett segédmotoros- kerékpárral közlekedett a kerékpárúton, Sáránd felől Debrecen irányába. A férfi jobbról akarta megelőzni az előtte közlekedő biciklist, aki pedig figyelmetlenségéből a manőver során jobbra húzódott, így összeütközött a segédmotoros-kerékpárossal.

Az ütközés hatására mindketten elestek és súlyos sérüléseket szenvedtek.

A nyomozó hatóság a közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozás vizsgálati szakaszában elvégezte a szükséges eljárási cselekményeket és az iratokat átadta az ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Tispol Seatbelt akció számokban

A rendőrség 2019. március 11-e és március 17-e között európai szintű fokozott ellenőrzést tartott Borsod-Abaúj-Zemlén megyében is.

 

Bujkál

Életveszélyes sérülést szenvedett az a férfi, akit ismerőse sebesített meg Törökszentmiklóson. A rendőrség elfogatóparancsot bocsátott ki a támadó ellen.

 

Marihuána a csomagban

Kábítószer-kereső szolgálati kutya szagolta ki a tiltott szert a csengersimai határátkelőhelyen.