Két sérüléses baleset

2019. 05. 20., h - 09:00
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A hétvégén Tolna megye útjain kettő balesetben öten sérültek meg.

Az elmúlt hétvégén a megyében két sérüléses baleset történt. A 6-os számú főúton Dunakömlőd térségében közlekedett 2019. május 17-én a délutáni órákban egy tatabányai nő az általa vezetett Yamaha típusú motorkerékpárral. Előtte forgalmi okból lassított egy személygépkocsi. A motor vezetője nem tartott megfelelő követési távolságot, ezért, hogy ne ütközzön az autónak balra kormányozta járművét, azt azonban nem tudta megtartani, a bal oldali füves útpadkára hajtott és elesett.

A motor vezetője súlyos sérüléseket szenvedett.  

Mint arról már korábban beszámoltunk, sérüléses baleset történt a 651-es úton 2019. május 19-én nem sokkal 8 óra után. Egy személygépkocsi közlekedett Nagykónyi és Iregszemcse között az úton, amikor tisztázatlan okból áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, ahol nekiütközött a szabályosan közlekedő autónak. A balesetben négyen könnyebben megsérültek. 

kép

A hétvégén további 13 anyagi káros baleset történt a megyében.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a közlekedésben részt vesz, mindig a szabályok betartásával, vezetésre képes állapotban induljon el,

 

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő a vonaton

Egy Lőkösházánál belépésre jelentkező nemzetközi gyorsvonaton bújt meg egy szír férfi. A határrendészek megtalálták és előállították.

 

Rosszkor rossz helyen

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet két szekszárdi férfi ellen indítottak, akik egy 27 éves kistormási férfit bántalmaztak azért, mert elment előttük az utcán.

 

Követési távolság

Súlyosan megsérült az a sofőr, aki járművével az előtte haladó kamionnak ütközött az M3-as autópályán.

 

Pozitív szonda

Jogosítvány nélkül, ittasan vezetett egy férfi Tatabányán.

 

Keressük a rongálót

A keceli rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen beazonosítása érdekében.

 

Ittak és vezettek

A szerencsének köszönhető, hogy nem okozott nagyobb bajt a két ittas járművezető.