Kidőlt fák akadályozzák a közlekedést

2017. 08. 11., p - 07:52
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Folyamatos a viharkárok elhárítása Vas megyében.

Mint arról hírt adtunk, erős széllel érkezett meg a csapadék Vas megyébe 2017. augusztus 10-én este. A szakemberek folyamatosan dolgoznak a viharkárok elhárításán. A főutak jól járhatóak, azonban a mellékutakon esetenként kidőlt fák, letörött faágak akadályozhatják a közlekedést.

A 7451-es számú úton, Magyarszombatfa térségében; továbbá a 7454-es számú úton, Vasszentmihály és Csörötnek között a fakidőlések miatt útlezárásra kell számítani.

Kérjük az útnak indulókat és az úton lévőket, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek!

A fotó illusztráció, forrása: internet

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Időutazás a Főkapitányságon

Az 1950-es évekbe repítette vissza az érdeklődőket a Spiegler Tibor r. főtörzszászlós, helytörténeti gyűjtő által összeállított kiállítás.

 

Múzeumi séta

A Rendőrmúzeum  2017. október 25-én 15 órai kezdettel tisztelettel várja az érdeklődőket a „Híres rendőrökről” című temetői kulturális sétadélutánjára.

 

Elismerések Csongrád megyében

Az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapjának 61. évfordulója alkalmából az országos elismerésekhez gratulált, majd megyeieket adott át Dr. Lukács János rendőr dandártábornok, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2017. október 20-án.

 

Elismerésben részesültek

Az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából tartott ünnepségen több, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság állományába tartozó munkatársunk részesült elismerésben.

 

Baleset az 5-ös számú főúton

Baleset miatt félpályás útlezárásra kell számítania a közlekedőknek az 5-ös számú főúton a pálmonostori bekötőút és Kistelek között.