Közlekedési jogsértések heti számai Jász-Nagykun-Szolnok megyében

2021. 11. 29., h - 11:11
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség eljárást indított a jogsértő sofőrökkel szemben.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai az elmúlt héten 2 eltiltás hatálya alatt álló gépjárművezetőt szűrtek ki a forgalomból, mindkét esetben járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett elkövetése miatt indult eljárás. Engedély nélküli vezetés miatt 6 gépjárművezető ellen indult szabálysértési eljárás.   

A közúti ellenőrzések során 12 személynél állapították meg, hogy alkohol fogyasztását követően járművet vezettek. A rendőrök 5 esetben büntetőeljárást rendeltek el, 1 alkalommal közigazgatási bírságot szabtak ki, míg 6 járművezetővel szemben szabálysértési eljárást kezdeményeztek. A vezetői engedély bevonására 1 esetben került sor.

Az ittas járművezetés potenciális balesetveszélyt jelent! A felelőtlen közlekedéssel nem csak saját, hanem mások életét, testi épségét is veszélyeztetik. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai folyamatosan kiemelt figyelmet fordítanak az ittasan vezetők kiszűrésére.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 32 éves magyar sofőr ellen, aki négy külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.