Közlekedésrendészeti ellenőrzés Vásárosnaményban

2021. 10. 22., p - 10:34
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök számos esetben intézkedtek közlekedési szabályszegések elkövetése miatt, de ittas járművezető ezúttal sem volt.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályainak munkatársai fokozott közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak 2021. október 20-án a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság illetékességi területén. Az elsődleges cél a közúti közlekedési balesetek megelőzése, a gyalogosok védelme, valamint az ittas, vagy bódult állapotú, a gyorshajtó, és egyéb közlekedési szabályszegést elkövető járművezetők kiszűrése volt.

A rendőrök az összehangolt ellenőrzés alatt gyorshajtás, biztonsági öv használatának elmulasztása, valamint egyéb közlekedési szabálysértések elkövetése miatt összesen 21 esetben intézkedtek, és szabtak ki bírságot, további 14 esetben figyelmeztetést alkalmaztak. Az intézkedés alá vont járművezetők ittasság-ellenőrzésen is átestek, és ezúttal egyetlen gépkocsivezető esetében sem merült fel az alkoholos befolyásoltság gyanúja.  

Kérjük, hogy a közúti tragédiák elkerülése érdekében a közlekedési szabályokat mindig tartsák be. Ne feledjék, a sebességtúllépés és az ittas járművezetés a legfőbb baleseti okok közé tartoznak, a passzív biztonsági eszközök használata pedig életet menthet.

...hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szemtanúkat keresünk

Az ajkai rendőrök közúti baleset gondatlan okozása miatt folytatnak eljárást egy helyi baleset kapcsán.

 

Megtalálták a társkeresős csalókat

Összesen több mint 15 millió forintot csalt ki hét férfitól az a 39 éves szabolcsi nő, aki egy társ­kereső oldalon ismerkedett meg a rászedett emberekkel.

 

Kiszűrve

A Pest megyei rendőrök két karavánt intettek ki a forgalomból.