Közúti kontroll Balmazújvárosban

2018. 03. 14., sze - 14:10
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A közlekedési balesetek megelőzése és az ittas vezetők kiszűrése és érdekében ittasság-ellenőrzést végeztek a helyi rendőrök.

A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai 2018. március 13-án Balmazújváros belterületén „Finn módszerrel” ellenőrizték a járművezetőket. Az ellenőrzés kiterjedt az alkohol és egyéb vezetési képességre hátrányosan ható szert fogyasztott járművezetők kiszűrése. A rendőrök 75 járművezetőt ellenőriztek, akik közül egy sofőrnél mutatott pozitív értéket az alkoholszonda. A sofőr vezetői engedélyét a rendőrök elvették, ellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indított a nyomozó hatóság.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság elsődleges feladatai közé tartozik a közlekedésrendészeti feladatok maradéktalan ellátása mellett a közlekedés biztonságának megteremtése. A közlekedők így folyamatos ellenőrzésekre számíthatnak a megye útjain, annak érdekében, hogy a hatóság minél több kockázati tényezőt kiszűrjön a forgalomból.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Díjkitűzés visszavonása

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 09010/1479/2007. számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Díjkitűzés visszavonása

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 09040/36/2010. számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Lezárt akta - zenélő szatyor

A törökszentmiklósi rendőrök bíróság elé állítás céljából küldték meg a lezárt nyomozás iratait az ügyészségnek.

 

Ellopták az akkumulátorokat

A sümegi rendőrök 24 órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetőjét, a rendőrök a sértettnek visszaadták az ellopott tárgyakat.