Lezárt akta: árokba borult a traktor

2018. 03. 04., v - 09:07
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelést javasolnak a kecskeméti rendőrök.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást folytatott járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt egy 23 éves helyi lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint a férfi 2017. december 21-én 22 óra körül Ballószög lakott területén belül, a Bem utcában közlekedett a Dózsa György utca irányába egy Belorusz gyártmányú lassú járművel. Haladása során nem az út vonalvezetésének megfelelően közlekedett, áttért a szemközti forgalmi sávba, majd árokba hajtott és felborult.

A traktorban utazott egy 24 éves kecskeméti férfi is, aki a baleset következtében az orvosi szakvélemény alapján könnyű sérülést szenvedett.

A rendőri intézkedés során a sofőrrel szemben felmerült az ittasság gyanúja, amit a vele szemben alkalmazott légalkoholmérő készülék pozitív értéke is alátámasztott, így őt gyanúsítottként hallgatták ki.

A férfi az ittas vezetés vétségén túl szabálysértést is elkövetett, mivel utasát úgy szállította, hogy a járműben csupán egy személy ülhetett volna.

 

A rendőrök a nyomozást a napokban befejezték, és a keletkezett iratokat a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészségnek küldték meg vádemelési javaslattal.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok egy macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Betört a templomba

A rákosmentei nyomozók a hátrahagyott nyomokból azonosították, majd elfogták a férfit.

 

Járőrök mentettek életet

Időben érkezett a rendőri segítség ahhoz az abaújszántói lakáshoz, ahonnan füst áramlott az ablakból.

 

Torlódás az M0-ás autóúton

Egy műszaki hibás jármű miatt több kilométeres torlódás alakult ki az autóút Ráckevei (soroksári) Duna-ágat átívelő szakaszán.

 

Megütötte a nővért

Egy nagymama megütötte, majd unokájával együtt életveszélyesen megfenyegettek egy nővért Miskolcon.

 

Karácsonyi lézerfény

A sértett jó helyzetfelismerésének köszönhetően a rendőrök percek alatt elfogták a tolvajokat Fegyverneken.