Lezárt nyomozás: nem az útviszonyoknak megfelelően vezetett

2018. 02. 14., sze - 15:39
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Árokba csúszott autójával egy férfi Békéscsaba külterületén. Négy utasa közül egy fiatal nő súlyosan megsérült.

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2017. december 20-án, 19 óra körül, Békéscsaba külterületén, a Dobozi úton. Egy szabadidejében arra járó rendőr vette észre, hogy árokban van egy személygépkocsi. Egy 20 éves férfi vezette, Békéscsabáról Sarkadra tartott. A Dobozi úti körforgalomba nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel hajtott be, ezért a kocsi a nedves aszfalton megcsúszott, lesodródott az útról, majd a körforgalom melletti árokban állt meg. Az autóban a vezetőn kívül négyen utaztak, egy nő csonttörést szenvedett. Nem hívtak hozzá mentőt, egyik ismerőse vitte be a közeli kórházba. A vezető és a többi utas nem sérültek meg.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 20 éves sarkadi férfit közúti baleset okozása vétség elkövetésével gyanúsítja. A 2018. február 14-én lezárt nyomozás iratait a rendőrség vádemelési javaslattal továbbította a Gyulai Járási és Nyomozó Ügyészségre. 

Baleset 2017. december 20-án, Békéscsaba külterületén.

Baleset Békéscsaba külterületén, 2017. december 20-án.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hasznosították a tanultakat

Egy objektumvédelmi feladatát éberen ellátó rendőr és három kollégája életet mentett az id. Antall József rakparton. Egy bódult férfin segítettek.