Lezárt ügy: kidöntötte a vasúti fényjelző készüléket és felborult

2018. 11. 21., sze - 10:36
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A debreceni rendőrök befejezték a vizsgálatot a balmazújvárosi sofőrrel szemben.

Vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak vizsgálatot a rendőrök egy 48 éves férfival szemben.

A balmazújvárosi sofőr Volkswagen típusú személygépkocsijával közlekedett 2018. augusztus 26-án 13 óra 30 perc körül a 33-as számú főúton, Debrecen felől Látókép irányába. Haladása során a 99. kilométerszelvényben lévő vasúti átjáróhoz közeledve nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg járművének sebességét, ezért elvesztette uralmát annak irányítása felett. A gépkocsi megcsúszott, az útról lehaladt, nekiütközött a vasúti fényjelző készüléknek és felborult. A 48 éves sofőr és utasa könnyű sérüléseket szenvedtek.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Debreceni Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hat óra alatt nyolcvanöt szabálytalankodó

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai ezúttal a passzív biztonsági eszközök használatára fókuszáltak a megyei összevont fokozott ellenőrzés alkalmával.

 

Kamionban bújt meg

Tompánál egy külföldi férfi próbált meg jogellenesen bejutni az országba.

 

Öt határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Két év után rendőrkézen

A hajdúhadházi rendőrök nemzetközi elfogatóparancs alapján keresték azt férfit, akit külföldi hatóság segítségével fogtak el.

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.