Motoros rendőrök Baján

2020. 04. 09., cs - 16:01
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Szezonnyitó „bemotorozást” tartottak a Bács-Kiskun megyei motoros rendőrök.

A kedvező időjárás hatására hamarosan egyre többen választják akár munkába járáshoz is motorkerékpárjaikat. A motoros szezonra felkészültek a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztály motoros rendőrei is, akik 2020. április 9-én Baján gyűltek össze egy szezon elejei „bemotorozásra”. Az elkövetkezendő hónapokban várhatóan többször is visszatérnek majd szolgálatuk során Bajára, segítve a helyi rendőrök munkáját.  

Az egyenruhások a személyi sérüléssel járó közlekedési balesetek megelőzése érdekében felhívják a figyelmet a fokozott óvatosságra, a közlekedési szabályok maradéktalan betartására. Rendkívül fontos, hogy mindenkor az aktuális látási- és útviszonyoknak megfelelően, a helyes sebesség megválasztása mellett vezessék járműveiket. Ne feledje: otthonát most csak alapos indokkal hagyja el! 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Háromszor elfogott díler

Kábítószerrel kereskedett, betört, a letartóztatása előtt levágta a lábáról a nyomkövetőt, utána pedig megszökött a XIX. kerületi zsaruk elől. F. Mihály Sándor nem jutott messzire, immár letartóztatták, a bajkeverésnek részéről egy időre vége.

 

Nem messze a Balatontól

A somogyi dombvidéken a nagyjából 4500 lelkes város a 24 települést felölelő járás és egyben a vonzáskörzet központja. A környék rendjére a Tabi Rendőrőrs ügyel. Tabbal együtt 13 ezer főnyi lakosság napi közbiztonságáról kell gondoskodniuk, rájuk hárul ügyes-bajos dolgaik, hatóságot érintő problémáik rendezése.

 

Az év rendőrei

Idén is elismerték az év rend­őrei munkáját, és kihirdették, kik kapnak Bátorságért érdemjelet. Az elismerések többségét később vehetik át személyesen Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminisztertől a díjazott zsaruk.