Motoros találkozó Szekszárdon

2019. 05. 13., h - 12:43
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A Gemenc Motoros Egyesület május 11-én tartotta az I. Szekszárdi Szezonnyitó Motoros és Családi Napját.

A rendezvény a Gemenc Motoros Egyesület szervezésében a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság és a Tolna Megyei Baleset-megelőzési Bizottság közreműködésével jött létre, melynek egyik üzenete a Közlekedési kultúra napja alkalmából a biztonságos közlekedés fontossága.

A gyermekek KRESZ tesztlapokat töltöttek ki, kerékpáros ügyességi pályán megismerkedtek az alapvető közlekedési szabályokkal, tesztelték tudásukat.  A rendezvényen jelen voltak a BringaSuli Szekszárd képviselői, akiknek célja, hogy gyermekeink szervezett formában, gyorsan tanulják meg a biztonságos kerékpározás alapjait. A BringaSuliban a gyerekek kipróbálhatták az egyensúlyozást, a kanyarodást, a fékezést, a váltást, az ugratást épített pályán.

A Bonyhádi Önkéntes Tűzoltó Egyesület jóvoltából habparty volt a kicsiknek. Mindenki megtalálta a számára megfelelő szórakoztató programot, a nagyobbak kipróbálhatták az ugrálóvárakat.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság motoros járőrei látványos programmal hívták fel magukra a figyelmet, majd hivatásos tréningvezető mutatott apró trükköket a kíváncsi motorosoknak.

A hagyományteremtő szándékkel létrejött motoros rendezvény fő programja a városon át dübörgő felvonulás volt, de emellett beszélgetések, street fighter bemutató, tréningpálya, majd szervezett túra várta a motorokat kedvelőket.

Legyünk társak a közlekedésben!

…hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam