Nem adott elsőbbséget

2018. 07. 23., h - 11:17
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság befejezte a baleset vizsgálatát és az ügy iratait átadta az ügyészségnek.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy tiszadobi lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint a 38 éves férfi 2018. május 13-án 18 óra 15 perckor az általa vezetett személygépkocsival közlekedett Tiszagyulaházán, a Petőfi utcán, a Tisza-gát felől. A sofőr a Petőfi utca és Kossuth utca kereszteződésében balra kanyarodott, miközben az „Elsőbbségadás kötelező!” közúti közlekedési jelzőtábla ellenére nem biztosított elsőbbséget a jobbról érkező személygépkocsinak, amellyel összeütközött. A balesetben a férfi súlyos sérülést szenvedett.

A baleset vizsgálati szakaszában a Hajdúnánási Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy órán belül elfogták

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki lőfegyverrel akart trafikot rabolni Pécsett.

 

Használaton kívüli benzinkútról loptak

A kisteleki nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a három baksi férfit, akik különböző műszaki cikkeket, gépkocsialkatrészeket, csaptelepeket és radiátorokat vittek el egy használaton kívüli pusztaszeri benzinkútról.

 

Őrizetben

A Pest megyei nyomozók egy 24 éves pándi férfi ellen indítottak eljárást emberölés és súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt.

 

Megszólalt a riasztó, lebukott a tolvaj

Velencén, egy építés alatt álló ingatlanból akart egy férfi eltulajdonítani kábeleket, szigetelőanyagokat, alkatrészeket, ám a riasztó berendezés megszólalt és a tulajdonos bejelentésére a járőrök a helyszín közelében elfogták a tettest.