Nem tartott megfelelő oldaltávolságot

2019. 04. 24., sze - 10:36
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott vizsgálatot egy 60 éves derecskei lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a férfi tehergépkocsival közlekedett 2019. március 11-én 7 óra 15 perc körül Sáránd felől Mikepércs irányába, amikor a 47-es számú főút 12-es kilométerszelvényében egy kerékpáros előzésébe kezdett. A sofőr járműjével nem tartott megfelelő oldaltávolságot, emiatt nekiütközött a biciklisnek, aki súlyos sérüléseket szenvedett.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Felhívjuk a közlekedők figyelmét, hogy a közúti közlekedési szabályok betartásával a balesetek megelőzhetők.

 ….hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Bukovszki József

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 74 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Árokba lökte a motorost

A 31-es számú főúton történt balesetben megsérült motorosnak a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársa segített.  

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.

 

Maszkot viselt a szeméremsértő

A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.

 

Letartóztatták

30 napig biztosan rács mögött marad az a nő, aki társával idős embereket megtévesztve lopott több alkalommal Oroszlányon.