Őrizetben az eltiltott, ittas sofőr

2021. 11. 23., k - 13:57
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Az igazoltatás előtt egy őzet ütött el a férfi, és a tetemet az autójába rakta, hogy azt ellopja.

Kiskunhalason, a Harangos téren ellenőriztek a rendőrök 2021. november 23-án 0 óra 46 perckor egy személygépkocsit és annak 36 éves sofőrjét. A kiskunmajsai férfi nem volt ismeretlen az egyenruhásoknak, mivel korábban ittas vezetés miatt fogták el, vagy úgy közlekedett egy autóval, hogy őt a járművezetéstől eltiltották. Az egyik igazoltatáskor azt is felfedték a rendőrök, hogy az autója rendszámát tette fel az éppen használt gépkocsira. A fenitek miatt eljárás indult vele szemben.

A hajnali intézkedés során ismét felmerült a gyanú, hogy ittasan vezetett, ezért mintavétel céljából előállították. Ezen felül továbbá is az eltiltás hatálya alatt közlekedett, valamint az igazoltatás előtt az 5402-es úton egy őzet ütött el, és a tetemet lopási szándékkal a kocsijába tette.  A rendőrök őrizetbe vették a 36 éves férfit és kezdeményezték letartóztatását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 32 éves magyar sofőr ellen, aki négy külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.