Pozitív alkoholszonda

2018. 06. 20., sze - 08:23
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Nem sérült meg senki abban a debreceni közlekedési balesetben, ahol az egyik sofőr szeszes italt fogyasztott a járművezetés megkezdése előtt.

Egy férfi az általa vezetett Ford típusú személygépkocsival közlekedett 2018. június 19-én 22 óra 30 perc körül Debrecenben, a Sámsoni úton. A sofőr járművével jobbra akart kanyarodni a szervizútra, amikor a mögötte haladó Mercedes gépkocsi nekiment. A rendőrök a helyszínre mentek és mindkét sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely a Mercedes vezetőjénél pozitív értéket mutatott.

A balesetben személyi sérülés nem történt.

A rendőrök a 21 éves férfival szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szállodai „mestertolvaj”

A újpesti rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyben egy férfi több európai ország hoteljeiből lopott.

 

Éppen időben

A Mezőcsáti Rendőrőrs járőrei sikeresen újraélesztettek egy 64 éves nőt.

 

Összehangolt ellenőrzés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az autópályán szabálytalanságot elkövető gépjárművezetőket szűrte ki egy összehangolt ellenőrzés során.

 

Halálos baleset Somogyban

Közúti közlekedési baleset során vesztette életét egy 24 éves férfi Balatonboglár és Fonyódliget között.

 

Iráni nőt tartóztattak fel Röszkén

Egy menetrend szerinti szerb busz görög utasaként jelentkezett belépésre egy illegális migráns Röszkén. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.