Sebességtúllépők Dunaújvárosban

2020. 11. 06., p - 13:49
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Menet közben, civil autóból mértek a rendőrök

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai Dunaújvárosban 2020. november 5-én is kiemelt figyelmet fordítottak a sebességtúllépők forgalomból történő kiszűrésére. Az egyenruhások az esti órákban több olyan járművezetővel szemben intézkedtek, akik a lakott területen belül maximálisan megengedett legnagyobb sebességhatárt jelentősen túllépték. A Papírgyári úton az egyik gépjárművezető 92 km/h-val közlekedett, míg egy másik autós 84 km/h-val haladt. A rendőrök mindkét esetben közigazgatási bírságot szabtak ki a sofőrökkel szemben, akik négy-négy előéleti pontban is részesültek.

A sebességtúllépés növeli a balesetek bekövetkezésének esélyét és a sérülések súlyosságát. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai arra kérik a járművezetőket, hogy a közlekedési szabályokat maradéktalanul betartva, türelmesen és körültekintően vezessenek! Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg vagy veszítsék életüket az utakon.

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kettős emberölés Kislángon

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a bejelentéstől számított egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt.