Szabálysértésért 100.000

2019. 12. 16., h - 12:44
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök egy újabb balesetveszélyes horrorkaravánt szűrtek ki a forgalomból Karcag külterületén.

A Karcagi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja 2019. december 13-án 14 óra körül Karcag külterületén, a 4-es számú főúton ellenőrzött egy román hatósági jelzésű járműszerelvényt, mivel az szemmel láthatóan túlsúlyos volt. A rendőr az ellenőrzés során megállapította, hogy a román-magyar állampolgárságú férfi az általa vezetett járműszerelvénnyel a jogszabályban megengedett hosszúságot, valamint a megengedett legnagyobb össztömeget jelentősen meghaladva közlekedett. A rendőr a jogsértést megszüntette, a balesetveszélyes járműszerelvény további közlekedését megakadályozta. A sofőrt előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra, ahol vele szemben szabálysértési eljárás keretén belül 100.000 forint szabálysértési bírságot szabtak ki.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a közúti balesetek megelőzése érdekében minden esetben kiszűrik a forgalomból a balesetveszélyes úgynevezett horrorkaravánokat. Kérjük, hogy a balesetek elkerülése érdekében a közlekedési szabályokat betartva közlekedjenek!

 … hogy mindenki hazaérjen!

k

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Mátrix Projekt: Több mint százmilliós kármegtérülés

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtótájékoztató keretében számolt be egy országos kiterjedésű, bankkártyaadatok megszerzésére, csalásra és pénzmosásra szakosodott bűnszervezet tagjai ellen befejezett ügy részleteiről.

 

Egy sérült, két gyanúsított

Nem adott elsőbbséget egy motorosnak egy teherautó-sofőr Békésen. A fiatalember elesett, fájlalta a lábát, a sofőr és a kollégája ennek ellenére magára hagyták. A rendőrség befejezte a baleset körülményeinek vizsgálatát.

 

Templomból lopott

Őrizetbe vették a szegedi rendőrök azt a férfit, aki a mórahalmi perselypénzt dézsmálta.

 

Házhoz rendelt rablás

A hevesi nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves helyi férfit, aki egy ételfutár bevételét vette el.

 

Ha ismeri, telefonáljon!

A miskolci rendőrök ismeretlen tettes azonosításához kérik az állampolgárok segítségét.