Szabálysértésért 100.000

2019. 12. 16., h - 12:44
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök egy újabb balesetveszélyes horrorkaravánt szűrtek ki a forgalomból Karcag külterületén.

A Karcagi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja 2019. december 13-án 14 óra körül Karcag külterületén, a 4-es számú főúton ellenőrzött egy román hatósági jelzésű járműszerelvényt, mivel az szemmel láthatóan túlsúlyos volt. A rendőr az ellenőrzés során megállapította, hogy a román-magyar állampolgárságú férfi az általa vezetett járműszerelvénnyel a jogszabályban megengedett hosszúságot, valamint a megengedett legnagyobb össztömeget jelentősen meghaladva közlekedett. A rendőr a jogsértést megszüntette, a balesetveszélyes járműszerelvény további közlekedését megakadályozta. A sofőrt előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra, ahol vele szemben szabálysértési eljárás keretén belül 100.000 forint szabálysértési bírságot szabtak ki.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a közúti balesetek megelőzése érdekében minden esetben kiszűrik a forgalomból a balesetveszélyes úgynevezett horrorkaravánokat. Kérjük, hogy a balesetek elkerülése érdekében a közlekedési szabályokat betartva közlekedjenek!

 … hogy mindenki hazaérjen!

k

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Öt határsértő Szatymaznál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.