Szabálytalanul közlekedett és közben telefonált

2020. 08. 13., cs - 13:58
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Szabálysértési eljárás indult az Esztergomi Rendőrkapitányságon a járművezetővel szemben.

Állampolgári bejelentés alapján indult eljárás 2020. július 27-én egy ismeretlen járművezető ellen. A sofőr 19 óra 45 perc körül a 10-es számú főúton Nyergesújfalu felől Lábatlan irányába közlekedve, a gyorsítósávot szabálytalanul használta. Jobbról több járművet megelőzött, a szabálytalan előzési manőver során, a kezében mobiltelefont is használt. A beazonosított gépkocsivezetőt az Esztergomi Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztálya összesen 90000 forint pénzbírsággal, valamint 8 büntetőponttal is sújtotta.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a balesetek megelőzése érdekében mindig a szabályokat betartva, fokozott óvatossággal közlekedjenek!

…hogy mindenki hazaérjen!

1

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrök keresik a headset tolvajt

A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik egy férfi azonosításához, aki az egyik telefonszaküzletből ellopott egy Huawei típusú fülhallgatót.

 

Rabolt, néhány perc alatt elfogták a rendőrök

Orosházán, egy üzletből akart elvinni kozmetikai termékeket, hajvágógépet egy férfi. A biztonsági őr megpróbálta feltartóztatni őt, dulakodtak, ennek ellenére sikerült elmenekülnie a helyszínről. A rendőrök néhány perc alatt elfogták és őrizetbe vették a rablással gyanúsítható férfit.

 

Esztelen rohanás – videóval

A Veszprém megyei rendőrök egy 40 éves érdi autóst 245 km/h-s sebességgel mértek be a 710-es számú főúton.