Tetejére borult

2019. 02. 20., sze - 09:20
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A hajdúböszörményi rendőrök vizsgálják a baleset körülményeit.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság vizsgálja annak a balesetnek a körülményeit, ami 2019. február 19-én 22 óra 35 perckor Hajdúdorogon, a Nánási utcában történt. A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi az általa vezetett személygépjárművel közlekedett, amikor járműve sebességét nem az út- és látási viszonyoknak megfelelően választotta meg, ennek köszönhetően elvesztette uralmát a gépkocsi irányítása felett és az árokba sodródott, majd a tetejére borulva állt meg. A baleset során a jármű utasa könnyű sérülést szenvedett.  A beszerzett információk szerint sem a sofőr, sem utasa nem használta a biztonsági övet.

 

Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy mindig a közlekedési szabályokat betartva, a passzív biztonsági eszközöket használva közlekedjenek!

 

…hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Húsz határsértőt tartóztattak fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba húsz határsértő Csongrád megyében tegnap. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Aludtak, miközben tolvajok jártak a lakásban

A józsefvárosi nyomozók befejezték annak a három férfinak az ügyét, akik az éjszaka közepén besurrantak egy lakásba, majd onnan pénzt, mobiltelefont és egy slusszkulcsot loptak.