Tour de Hongrie Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is

2019. 06. 13., cs - 11:26
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A kerékpárverseny ideje alatt 2019. június 13-án, valamint 14-én ideiglenes forgalomkorlátozásokra kell számítani Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain.

A Tour de Hongrie, Magyar Kerékpáros Körverseny 2019. június 11-től július 16-ig tart. A legnagyobb hazai kerékpárverseny útvonala érint több nagyvárost és idegenforgalmi központot. A verseny Borsod-Abaúj-Zemplén megyét 2019. június 13-án és 14-én érinti,  ezért június 13-án 15 óra 50 perctől várhatóan 18 óráig, június 14-én 9 óra 30 perctől várhatóan 10 óra 35 percig - rendőri biztosítás mellett - ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani a megye több pontján.

"

A verseny útvonalai Borsod-Abaúj-Zemplén megyében:

Első nap:

Répáshuta - Miskolc-Lillafüred - Felsőhámor - Alsóhámor - Miskolc - Bükkszentlászló - Bükkszentkereszt - Miskolc-Lillafüred - Felsőhámor - Alsóhámor - Miskolc - Miskolc, Szent István tér cél.

Térkép: https://www.tourdehongrie.hu/2-szakasz2019

Második nap:

Kazincbarcika, Mátyás király út - Kazincbarcika, Erzsébet sétány - Tardona

Térkép: https://www.tourdehongrie.hu/3-szakasz2019

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a járművezetőket és gyalogosokat, hogy a kerékpárversennyel érintett útszakaszokon fokozott figyelemmel, türelemmel és óvatossággal közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

 

Négy határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.