Tour de Hongrie Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is

2019. 06. 13., cs - 11:26
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A kerékpárverseny ideje alatt 2019. június 13-án, valamint 14-én ideiglenes forgalomkorlátozásokra kell számítani Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain.

A Tour de Hongrie, Magyar Kerékpáros Körverseny 2019. június 11-től július 16-ig tart. A legnagyobb hazai kerékpárverseny útvonala érint több nagyvárost és idegenforgalmi központot. A verseny Borsod-Abaúj-Zemplén megyét 2019. június 13-án és 14-én érinti,  ezért június 13-án 15 óra 50 perctől várhatóan 18 óráig, június 14-én 9 óra 30 perctől várhatóan 10 óra 35 percig - rendőri biztosítás mellett - ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani a megye több pontján.

"

A verseny útvonalai Borsod-Abaúj-Zemplén megyében:

Első nap:

Répáshuta - Miskolc-Lillafüred - Felsőhámor - Alsóhámor - Miskolc - Bükkszentlászló - Bükkszentkereszt - Miskolc-Lillafüred - Felsőhámor - Alsóhámor - Miskolc - Miskolc, Szent István tér cél.

Térkép: https://www.tourdehongrie.hu/2-szakasz2019

Második nap:

Kazincbarcika, Mátyás király út - Kazincbarcika, Erzsébet sétány - Tardona

Térkép: https://www.tourdehongrie.hu/3-szakasz2019

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a járművezetőket és gyalogosokat, hogy a kerékpárversennyel érintett útszakaszokon fokozott figyelemmel, türelemmel és óvatossággal közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Busz ajtaját rongálta meg

A terézvárosi rendőrök keresik azt a férfit, aki annyira megrongálta egy busz ajtaját, hogy annak üvege betört.

 

Elütötték, ittas volt

Súlyosan megsérült egy kerékpáros férfi, akit egy autós ütött el Mezőberényben. A balesetet az autó vezetője okozta azzal, hogy hátulról nekiütközött a biciklisnek. A kerékpárral közlekedő férfi pedig ittas volt. A rendőrség a baleset vizsgálatát befejezte.

 

Óvjuk a kérészek táncát!

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai plakátokkal hívják fel a figyelmet a kérészek védelmére.

 

Fokozott ellenőrzés Körmenden

A Körmendi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el a Körmendi Rendőrkapitányság illetékességi területére.