Zebrán ütötte el a gyalogost

2020. 12. 18., p - 07:24
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Maradandó fogyatékosságot eredményezett a baleset annak a gyalogosnak, akit egy autós ütött el Móron. A balesetet az autó vezetője okozta azzal, hogy a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen átkelni szándékozó nőnek nem adott elsőbbséget és elsodorta. A rendőrség befejezte az ügy vizsgálatát.

Közúti közlekedési balesetről értesítették 2019. november 13-án kora délután Fejér megyében a rendőrséget. Móron, a Dózsa György utcában közlekedett egy személygépkocsis a Deák Ferenc utca irányába. A járművezető - figyelmetlensége miatt - haladási iránya szerint jobb oldalról balra gyalogosan a zebrán szabályosan közlekedő és az úttesten átkelni szándékozó 28 éves móri nőt az autó jobb elejével elsodorta, aki a balesettel összefüggésben maradandó fogyatékosságot eredményező sérüléseket szenvedett.  Gyanúsítotti kihallgatásán az 54 éves móri férfi elismerte felelősségét. Elmondta, hogy figyelmetlen volt, nem vette észre időben a gyalogost. Az eset után azonnal megállt, és a nő segítségére sietett. A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban az ügyészségre továbbították.   

.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 25 éves román sofőr ellen, aki 12 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Lezárt akta: Jockey kalandjai

A dunakeszi rendőrök befejezték a staffordshire terrier tolvaja elleni nyomozást, a gyanúsítottal szemben vádemelést javasoltak.