Ellopták az autója kulcsát

2019. 12. 01., v - 10:57
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A győri rendőrök egy órán belül elfogták a tolvajt.

Állampolgári bejelentés érkezett a megyei ügyeletre 2019. november 30-án 13 óra 57 perckor arról, hogy egy győri boltban ismeretlen személy eltulajdonította egy vásárló slusszkulcsát. A helyszínre kiérkező rendőröknek a bejelentő elmondta, hogy az üzletben vásárolt, és fizetéskor a kasszánál felejtette gépjárműve kulcsát. Az autóhoz érve észrevette ezt, és visszasietett a boltba, de a kulcsot már nem találta. A nő elmondta továbbá, hogy a lezárt kocsiban van a kutyája, akiért nagyon aggódik.

Az egyenruhások megnézték a bolt biztonsági kamerája által készített felvételeket, amelyeken látták, hogy egy férfi gyanús körülmények között elteszi a szatyrába a pultról a kulcsot. A járőrök azonnal a feltételezett elkövető keresésére indultak. A környék alapos átvizsgálása során vettek észre egy férfit, akinek a ruházata megegyezett a felvételeken szereplő ismeretlenével, valamint amikor meglátta a rendőrök szolgálati autóját, megpróbált elbújni egy buszmegálló mögé. Az intézkedők igazoltatták a férfit, és a nála lévő táska átvizsgálása során megtalálták a keresett slusszkulcsot. A 37 éves helyi lakos elismerte, hogy ő lopta el azt.

A rendőrök a tolvajjal szemben szabálysértési eljárást kezdeményeztek, majd az intézkedés befejezése után telefonon felhívták a bejelentőt és személyesen adták át neki autója kulcsát. Az 55 éves győri nő megköszönte a gyors és hatékony rendőri intézkedést, amelynek eredményeként egy órán belül visszakapta az ellopott értékét, és biztonságban tudhatta kutyáját is.

kulcs átadása


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Magára hagyott egy sérültet, a rendőrök megtalálták

Személygépkocsi sodort el egy gyalogost Mezőkovácsháza közelében. Az autó vezetője nem állt meg, elhajtott. A rendőrök egy összetört tükörhátlap alapján azonosították a járművet és annak vezetőjét. Az ügy vizsgálata befejeződött.