Ellopták az autója kulcsát

2019. 12. 01., v - 10:57
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A győri rendőrök egy órán belül elfogták a tolvajt.

Állampolgári bejelentés érkezett a megyei ügyeletre 2019. november 30-án 13 óra 57 perckor arról, hogy egy győri boltban ismeretlen személy eltulajdonította egy vásárló slusszkulcsát. A helyszínre kiérkező rendőröknek a bejelentő elmondta, hogy az üzletben vásárolt, és fizetéskor a kasszánál felejtette gépjárműve kulcsát. Az autóhoz érve észrevette ezt, és visszasietett a boltba, de a kulcsot már nem találta. A nő elmondta továbbá, hogy a lezárt kocsiban van a kutyája, akiért nagyon aggódik.

Az egyenruhások megnézték a bolt biztonsági kamerája által készített felvételeket, amelyeken látták, hogy egy férfi gyanús körülmények között elteszi a szatyrába a pultról a kulcsot. A járőrök azonnal a feltételezett elkövető keresésére indultak. A környék alapos átvizsgálása során vettek észre egy férfit, akinek a ruházata megegyezett a felvételeken szereplő ismeretlenével, valamint amikor meglátta a rendőrök szolgálati autóját, megpróbált elbújni egy buszmegálló mögé. Az intézkedők igazoltatták a férfit, és a nála lévő táska átvizsgálása során megtalálták a keresett slusszkulcsot. A 37 éves helyi lakos elismerte, hogy ő lopta el azt.

A rendőrök a tolvajjal szemben szabálysértési eljárást kezdeményeztek, majd az intézkedés befejezése után telefonon felhívták a bejelentőt és személyesen adták át neki autója kulcsát. Az 55 éves győri nő megköszönte a gyors és hatékony rendőri intézkedést, amelynek eredményeként egy órán belül visszakapta az ellopott értékét, és biztonságban tudhatta kutyáját is.

kulcs átadása


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vitte a nyitott gépkocsit

Egy 24 éves férfit fogtak el és állítottak elő a rendőrkapitányságra a szécsényi nyomozók.