Fokozott ellenőrzés Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

2021. 09. 15., sze - 12:02
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el 2021. szeptember 15-én 12 órától 2021. szeptember 15-én 24 óráig.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvény 30. §-a, valamint  a Rendőrség szolgálati szabályzatáról szóló 30/2011. BM rendelet 26. §-a alapján fokozott ellenőrzést rendelt el 2021. szeptember 15-én 12 órától 2021. szeptember 15-én 24 óráig Borsod-Abaúj-Zemplén Megye teljes közigazgatási területére.

Az ellenőrzés célja a DVTK - Nyíregyháza Spartacus FC labdarúgó mérkőzéssel (mint kiemelt biztonsági kockázatú sportrendezvénnyel) összefüggésben a közbiztonságot veszélyeztető cselekmények megelőzése, megakadályozása, a megyébe érkező vendégszurkolók mozgásának figyelemmel követése és a rendezvény helyszínére történő biztonságos bekísérése, a közbiztonságra különösen veszélyes eszközök felfedése, valamint a megye közrendjének, közbiztonságának, a közlekedés rendjének fenntartása.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Meghalt a sofőr

Teljes szélességében lezárták a 4616-os út balesettel érintett szakaszát Abony térségében.

 

Kifosztás miatt felelhet

Az esztergomi rendőrök őrizetbe vették azt a 33 éves férfit, aki egy bisztróban eltulajdonította a sértett pénztárcáját.

 

Engedély nélkül vezettek

A rendőrök szabálysértési őrizetbe vettek két férfit, akik úgy vettek részt a közúti forgalomban, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkeznek.

 

Csiribí-csiribá

A Pest megyei rendőrök újabb veszélyes karavánokat tüntettek el a forgalomból.