Fokozott ellenőrzés Gödöllő térségében

2018. 03. 07., sze - 11:53
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Az aszódi rendőrök bűnügyi és közbiztonsági célú akciót tartottak erdészek, hivatásos vadászok és polgárőrök bevonásával.

A Gödöllői Rendőrkapitányság Aszód Rendőrőrs munkatársai bűnügyi és közbiztonsági célú akciót tartottak erdészek, hivatásos vadászok és polgárőrök bevonásával 2018. március 6-án. Az ellenőrzés kiterjedt Aszód, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura és Gödöllő külterületi részeire. A rendőrök és a társhatóságok képviselői elsősorban a különböző jogsértések felfedésére és megszakítására, ezen belül is a falopások megelőzésére fókuszáltak.   

Az akció része volt a közlekedésbiztonsági célból tartott közúti ellenőrzés is, amely kiterjedt a teherautók rakományainak átvizsgálására, valamint az ittas járművezetők kiszűrésére is.

Az aszódi rendőrök a társhatóságok bevonásával tervezik, hogy a jövőben is szerveznek hasonló akciókat.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Díjkitűzés visszavonása

Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 01321/201/2008. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzést.

 

Lezárt ügyek: Lassíts, ha vasúti átjáró következik

Vádemelési javaslattal élt az Ózdi Rendőrkapitányság egy putnoki férfival szemben, aki járművének sebességét helytelenül megválasztva a 26-os számú főúton, egy vasúti átjáró sorompó-rúdjának ütközött.

 

Elfogták a garázdákat

A kapuvári járőrök elfogtak két fiatalt, akik megrongáltak egy buszmegállót Gyórón.

 

Baleset történt Nagyhalászban

A rendőrök a baleset helyszínelésének idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat a környező mellékutcákra terelik.