Gyakorlat az Érd Arénában

2018. 03. 19., h - 15:40
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Diákok részvételével zajlott a látványos rendezvény.

A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Érdi Kirendeltsége, az Érdi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság, az Érdi Rendőrkapitányság, további helyi és Pest megyei társszervek, valamint Érd Megyei Jogú Város Önkormányzata és az Érdi Tankerületi Központ együttműködésében került megrendezésre 2018. március 19-én az a gyakorlat, amelynek központi eleme az Érd Aréna sportlétesítmény kiürítési feladata volt.  

Az Érdi Rendőrkapitányság munkatársai a tömegkezelési gyakorlat végrehajtása mellett látványos bemutatókat tartottak, amelyek között volt szimulált baleseti helyszín, szökésben lévő körözött személy elfogása, valamint garázda személyekkel szembeni intézkedés bemutatása is. 

A felkészülés célja az volt,  hogy a katasztrófavédelem és a rendőrség munkatársai gyakorlati sémákkal tudják kezelni a rendezvényeken esetlegesen felmerülő, tömeges kiürítést igénylő vészhelyzeteket.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csalt a menetjegy vásárlásakor

A kunszentmiklósi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelynek a gyanúsítottja hamis irattal vásárolt kedvezményes vasúti menetjegyeket.

 

Garázdaság és rongálás

A kiskunhalasi nyomozók őrizetbe vették azt a helyi férfit, aki a gyanú szerint 2018 decemberében és 2019 januárjában is garázdálkodott.

 

Lakásba törtek be

A salgótarjáni nyomozók egy 18 éves fiút vettek őrizetbe és gyanúsítottként hallgatták ki fiatalkorú társait.