Hat körözöttet fogtak el  

2020. 02. 14., p - 09:15
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Nógrád megyei rendőrök egy nap alatt több férfit fogtak el, akik ellen elfogatóparancs volt érvényben.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság járőrei 2020. február 11-én az esti órákban Somoskőújfalu belterületén igazoltattak egy 40 éves egri lakost, aki ellen bírság meg nem fizetése miatt adott ki körözést a rendőrkapitányság.

A körzeti megbízottak 2020. február 12-én a hajnali órákban Etes belterületén egy 51 éves helyi lakost fogtak el, aki ellen a Balassagyarmati Járásbíróság bocsátott ki elfogatóparancsot tartás elmulasztása vétség miatt.

Ugyanezen a napon a Pásztói Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves herédi, míg a cserhátsurányi körzeti megbízottak egy 34 éves csömöri lakossal szemben intézkedtek, akik ellen a Pásztói Járásbíróság, illetve a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportjának körözése volt érvényben.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának beosztottjai a megyeszékhelyen egy 49 éves szolnoki lakost ellenőriztek, aki ellen a Szolnoki Törvényszék Büntetésvégrehajtási Csoportja bocsátott ki elfogatóparancsot. A rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztályának tagjai Vác belterületén igazoltattak egy 29 éves nyírparasznyai lakost. A férfi körözését a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja rendelte el, mivel szexuális visszaélés bűntett elkövetése miatt a kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését a kijelölt határidőig nem kezdte meg. 

A rendőrök a körözötteket elfogták és az elfogatóparancsot kibocsátó bíróság elé állították, illetve a büntetésük letöltésére kijelölt büntetésvégrehajtási intézetbe kísérték.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértőt fogtak el a rendőrök Békés megyében

A magát szír állampolgárnak valló férfi nem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök Sarkad külterületén tartóztatták fel.

 

Baleset az M0-áson

A 69. kilométerszelvényben a belső forgalmi sávot lezárták, torlódásra kell számítani Észak-Pest irányába.