Időben érkezett a rendőri segítség

2020. 11. 21., szo - 10:46
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A bejelentést követő tíz percen belül bejutottak az ingatlanba és mentőt kértek a magatehetetlen asszonyhoz a sátoraljaújhelyi rendőrök.

Egy 68 éves hollóházai asszonyt nem tudtak hozzátartozói elérni és emiatt aggódva tettek bejelentést 2020. november 20-án 12 óra 50 perckor a rendőrségre.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság munkatársai azonnal a megadott címre mentek, ahol a kapuban már az idős hölgy testvére és a falugondnok várta őket. Az egyenruhások körbenézték az ingatlant, melynek nyílászárói zárt állapotban voltak, azonban bentről halk nyöszörgést hallottak. A rendőrök késedelmet nem tűrve a legkisebb károkozással bejutottak a házba, ahol a konyhában a földön fekve megtalálták a bajbajutott asszonyt. A hölgy eszméleténél volt, azonban kommunikálni nem tudott. A körzeti megbízottak mentőt kértek a helyszínre, majd betakarták az asszonyt. A kiérkező mentőszolgálat munkatársai szélütést feltételeztek, és további ellátása céljából kórházba szállították a bajbajutott hölgyet.

A helyszínen lévő hozzátartozó és a helyi polgármester asszony is köszönetét fejezte ki a gyors és szakszerű rendőri intézkedésért.

Fotó

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kereskedtek az új pszichoaktív anyaggal

A hónapokig tartó nyomozás eredményeként a Komárom-Esztergom megyei rendőrök hat főt hallgattak ki gyanúsítottként. A nyomozók a kutatások során új pszichoaktív anyagot, műszaki cikkeket és készpénzt foglaltak le.

 

Kerékpárt loptak, keressük őket

A szentesi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik két férfi azonosításában, akik egy kerékpárt tulajdonítottak el Szentes belvárosában.