Jókor érkezett a segítség

2019. 01. 22., k - 15:11
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A balatonalmádi rendőrök két nap alatt két ember életét mentették meg.

Egy szociális gondozó tett bejelentést a rendőrségre 2019. január 21-én a déli órákban, hogy Litéren egy 91 éves helyi lakos házába nem tudnak bemenni és a férfi feltehetően rosszul van. A helyszínre érkező járőrök bejutottak az ingatlanba, majd az ágyon fekvő magatehetetlen személyt azonnal stabil oldalfekvésbe helyezték és értesítették a mentőszolgálat munkatársait.

A járőrök 2019. január 22-ére virradó éjszaka Balatonalmádi belterületén igazoltattak egy 40 éves váchartyáni lakost. A férfi elmondta, hogy Celldömölkre tart, munkát keres, de az éjszaka nincs hová mennie. A hideg időjárásra való tekintettel a rendőrök felvették a kapcsolatot a krízisellátó szervezettel, akik egy várpalotai menedékhelyre szállították a segítségre szorulót.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatásban az embercsempész

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a szerb embercsempésznek, akit a rendőrök az M1-es autópályán Komárom-Esztergom megyében fogtak el.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el Budapesten és az ország több megyéjében.

 

Bosszúból rátámadt - vádjavaslat

Barátnője szakítani akart, ezért felpofozta és ellökte őt az a 36 éves férfi, akinek ügyében a dabasi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Szír migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Segítettek a balatoni vízirendőrök

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni.