Kerékpáros járőrszolgálat Hajdúböszörményben

2017. 08. 09., sze - 15:52
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A hajdúböszörményi rendőrök a turisztikai idény alatt két keréken is járőröznek a városban.  

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság munkatársai kerékpáros járőrszolgálatuk során az általános közrendvédelmi tevékenység mellett kapcsolatot tartanak a település lakosaival, az önkormányzat képviselővel. Az ő véleményüket, illetve tapasztalataikat figyelembe véve aktualizálják a járőrkörzeteket, valamint a járőr-útirányterveket.

A rendőrök fő célja az állampolgárok sérelmére elkövetett szabálysértések, bűncselekmények megelőzése, megakadályozása, a járőrútirányokban meghatározott területek átfogó ellenőrzése.

A korábbi évek tapasztalatai alapján elmondható, hogy a lakosság a kerékpáros járőrök megjelenését örömmel fogadja, a demonstratív rendőri jelenlét hozzájárult Hajdúböszörményben a bűncselekmények visszaszorulásához, ezáltal a lakosság szubjektív biztonságérzetének növekedéséhez. A turisztikai idényben a rendőrök fokozottan ellenőrzik a strandot, a campinget és a turisztikailag frekventált helyeket.

.

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bőröndöt loptak

A józsefvárosi rendőrök keresik azt a két férfit, akik a Keleti pályaudvaron ellopták egy dél-koreai állampolgár bőröndjét.

 

Beismerte tettét

A gondnokként dolgozó balatonalmádi férfi visszaélt munkaadója bizalmával, meglopta őt.

 

Lopás miatt keressük őket

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy szegedi áruházban elkövetett lopás gyanúsítottjainak azonosításában.

 

Bokorba rejtette

A szomszédos telken rejtette el a lopott holmit. A jászsági rendőrök pár órán belül elfogták a gyanúsítottat Jászladányon.