Közterületi járőrszolgálat Várpalotán

2019. 09. 12., cs - 14:09
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Várpalotai Rendőrkapitányság az idei tanévben is kiemelt figyelmet fordít a gyermekek védelmére és balesetmentes közlekedésére.

A kisiskolások biztonságos, balesetmentes közlekedésének, szabálykövető magatartásának elősegítése érdekében 2019 szeptemberében is - a napi oktatás kezdetének és befejezésének időszakában – a Várpalotai Rendőrkapitányság fokozott rendőri jelenlétet biztosít az iskolák, óvodák környékén.

A rendőrség a polgárőrséggel közösen igyekszik elősegíteni a gyermekek biztonságos közlekedését, fokozott figyelmet fordítva a gépjárművezetők jogkövető magatartására, különösen a kijelölt gyalogos-átkelőhely megközelítésére, a biztonsági öv és gyermekülés kötelező használatára.

A várpalotai rendőrök továbbá az áldozattá válás elkerülése érdekében 2019. szeptember 12-én délelőtt a városban található bevásárlási központok parkolóiban vagyonvédelemmel kapcsolatos tájékoztató kiadványokat adtak át az állampolgároknak. Felhívták többek között a figyelmüket arra, hogy mindig ellenőrizzék le, bezárták-e gépkocsijukat. Hangsúlyozták azt is, autójukban ne hagyjanak értékeket, és ha csak tehetik, autójukkal biztonságos, jól látható, megvilágított helyen parkoljanak.

közterületi jelenlét


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Tompánál két illegális migráns jogellenesen próbált meg bejutni az ország területére.

 

Határsértő egy kamion alvázán

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.