Közterületi járőrszolgálat Várpalotán

2019. 09. 12., cs - 14:09
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Várpalotai Rendőrkapitányság az idei tanévben is kiemelt figyelmet fordít a gyermekek védelmére és balesetmentes közlekedésére.

A kisiskolások biztonságos, balesetmentes közlekedésének, szabálykövető magatartásának elősegítése érdekében 2019 szeptemberében is - a napi oktatás kezdetének és befejezésének időszakában – a Várpalotai Rendőrkapitányság fokozott rendőri jelenlétet biztosít az iskolák, óvodák környékén.

A rendőrség a polgárőrséggel közösen igyekszik elősegíteni a gyermekek biztonságos közlekedését, fokozott figyelmet fordítva a gépjárművezetők jogkövető magatartására, különösen a kijelölt gyalogos-átkelőhely megközelítésére, a biztonsági öv és gyermekülés kötelező használatára.

A várpalotai rendőrök továbbá az áldozattá válás elkerülése érdekében 2019. szeptember 12-én délelőtt a városban található bevásárlási központok parkolóiban vagyonvédelemmel kapcsolatos tájékoztató kiadványokat adtak át az állampolgároknak. Felhívták többek között a figyelmüket arra, hogy mindig ellenőrizzék le, bezárták-e gépkocsijukat. Hangsúlyozták azt is, autójukban ne hagyjanak értékeket, és ha csak tehetik, autójukkal biztonságos, jól látható, megvilágított helyen parkoljanak.

közterületi jelenlét


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam