Nem tétlenkedtek

2021. 09. 23., cs - 10:36
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Lángoló épületről kaptak riasztást a Ráckevei Rendőrkapitányság járőrei, akik pillanatok alatt a helyszínre értek és a házból kihoztak egy gázpalackot, miután egy már felrobbant, és kirepült a szomszédos mezőre.

Egy Áporka, Duna soron lévő ház melléképülete kapott lángra, érkezett a bejelntés 2021. szeptember 20-án 12 óra körül a Ráckevei Rendőrkapitányságra. A helyi rendőrök percek alatt a helyszínre értek, azonnal áramtalanították a házat, és átvizsgálták, lehet-e valaki az ingatlanban.

Miután megbizonyosodtak róla, hogy nincs bent senki, egy, a konyhában talált gázpalackot elzártak, gumicsövét elvágták és kivitték az épületből, mivel kiérkezésük előtt egy már felrobbant és kirepült a szomszédos mezőre.

A Katasztrófavédelem egységei a helyszínre érkeztek, és megfékezték a lángok tovább terjedését. A tűzeset kapcsán idegenkezűség, bűncselekmény gyanúja nem merült fel.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Meghalt a sofőr

Teljes szélességében lezárták a 4616-os út balesettel érintett szakaszát Abony térségében.

 

Kifosztás miatt felelhet

Az esztergomi rendőrök őrizetbe vették azt a 33 éves férfit, aki egy bisztróban eltulajdonította a sértett pénztárcáját.

 

Engedély nélkül vezettek

A rendőrök szabálysértési őrizetbe vettek két férfit, akik úgy vettek részt a közúti forgalomban, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkeznek.

 

Csiribí-csiribá

A Pest megyei rendőrök újabb veszélyes karavánokat tüntettek el a forgalomból.